Jeppe

Oldschool
 • Content count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

1 Follower

About Jeppe

 • Rank
  Look mom no hands!!!!

Profile Information

 • Gender Not Telling

Recent Profile Visitors

942 profile views
 1. För dom som inte kan använda Shadowplay finns det ett liknande program som heter Raptr och fungerar alldeles utmärkt för att spela in bevis med. Jag använde det när jag hade ett annat grafikkort som ej var Nvidia.
 2. Yes you do , you have to understand that the rebels are a faction just like the police faction.
 3. We can roleplay as other people aswell but we are always rebels , but we can put on masks and regular clothing and pretend to be a normal civilian , but its not gonna last long.
 4. Som jag sa tidigare , sånt där är lätt att säga i efterhand.
 5. Sånt är lätt att säga i efterhand.
 6. Vem dog och vem överlevde?
 7. Att be en Rebell att hålla munnen framför 4 rebeller med dragna vapen i en rebellstad , är som att välja bort sitt liv.
 8. Ja att jag hade attityd mot dig var mitt fel , men vad har det med saken att göra? du var inte så trevlig när du spelade polis heller ska du veta. Och vad är värst? Att jag avrättar någon för ett sikte? Eller han som väljer att gapa emot för "bara" ett sikte när det står 4 rebeller med vapen framme runt honom? Att välja sitt liv framför ett sikte kanske inte är så kunglig RP det heller. §29.4 Rebelclothing, gear and vehicles in possession will never be tolerated and will be seen as an act of disrespect.
 9. Välkommen tillbaka! :D
 10. Grattis igen Kapten :D
 11. #platser

  Om du vill ha ett tips, istället för att sitta en HEEEEL fredagskväll och vänta på plats. 1. Hoppa in på ts. 2. Fråga nån/några vänligt om när server restart är. 3. Skriv ned vilken tid restarten är. 4. Gå och diska eller gör nr 2 medans du väntar. 5. Du har en säker plats på servern på mindre än 4 timmar. (istället för en HEEEEEEEL fredags kväll). //Jeppe
 12. https://www.youtube.com/watch?v=kEupoURgJr8 1v4 clutch , och ace :3
 13. Grattis!? ;)
 14. Ja det låter som en jävla bra idé Falcon , rekrytering via hemsidan.