Staff Directory

Community Owners

Flanks

Flanks

CEO of SecretOne.net


Server owner

TrackTerror

TrackTerror

Coder


Server owner, Developer


Community Administrators

Vicious

Vicious

Ers Skäggighet


Admin

Seppo

Seppo

Still lost somewhere in Kavala


Admin

Begravaren

Begravaren

Old School Admin


Admin


Game Administrators

Feffe

Feffe

Admin


Admin

Daniel

Daniel

coder,editor


Developer, Admin

soldier

soldier

coder


Developer, Admin

Sepzz

Sepzz

SneakyRunningCop


Admin

Nicko

Nicko

Lite argare, lite snyggare!


Admin

CrisSs

CrisSs

Look mom no hands!!!!


Admin

Mange

Mange

Still lost somewhere in Kavala


Beck

Beck

Look mom no hands!!!!Game Support/ Moderator Crew

Fille Frukt

Fille Frukt

Support Crew

John C

John C

Look mom no hands!!!!Arma Faction Management

[Medic] Dr Klas

[Medic] Dr Klas

Cheif Medic • Topics

 • Posts

  • Name: Korre johansson Ingame Name: korre Age?: 16 Why, Varför?: fick frågan om jag vill ansöka  Hours Arma 3?: 950 Hours Secretone?:2 spelar på public annars  Tell us a bit about yourself: hej heter kristoffer johansson spelar rät mycket på public nu men vi prova på denna serven. Tell us what spot you want to play (for example if you want to play as AFF Boss then write that and also write a secondary choice.): i like arma =)= 
  • Name: Olof  Ingame Name: Jax Jackson Age?: 2000-04-06 Why, Varför?:  jag vill bli rebell på Secretone för att jag varit rebell förut på andra servrar och har då fattat tycke för den typen av RP roll. jag har bestämt för att söka till det här på Secret one för att jag gillar människorna som spelar här (mange)  jag tror att jag kan bidra med erfarenhet samt ett glatt humör Hours Arma 3?: 2894 Hours Secretone?: det vet jag inte, inte så många Tell us a bit about yourself jag är 17 år läser första året på samhälle efter att ha bytt från Ib (International Baccalaureate Program) jag har tränat lite allt möjligt tex kung fu, judo, boxning, simning samt styrketräning. nu för tiden jobbar jag varannan helg men spelar på fritiden. 
  • Edit: Såklart är det bara skriva till vem ni nu känner för om vi ändå sitter i avalible support!
  • Vi här på secretone har jobbat på en massa olika saker och det vi jobbar på nu är att återinföra rebellerna till servern igen.  Med det sagt vill jag informera om att vi söker rebeller. Alla är välkomna att söka. Man kommer även få ett startkapital på servern på 2.000.000. Det ända vi kräver av er är att ni ska följa reglerna som är på servern och ni ska vara aktiva. Och vi kommer inte kräva att ni ska ha varit aktiva på senaste. Det är inte bara members vi söker utan allt från rekryt till boss. Application ska skrivas till mig här genom forumet. Det ska skickas som ett meddelande. Använd mallen nedanför.   Copy and send me a message here on the forum.   Name: Ingame Name: Age?: Why, Varför?: Hours Arma 3?: Hours Secretone?: Tell us a bit about yourself: Tell us what spot you want to play (for example if you want to play as AFF Boss then write that and also write a secondary choice.): 
  • Nu är det såhär. Från och med idag så kommer det en ny regel. För det första så måste dessa regler följas till 100% vi admins vill inte veta av att detta inte följs. ( https://gyazo.com/773494554dbc53dbabe1fa9e22259d7b ) Ifall ni behöver hjälp med ett support ärende så antingen hoppar ni in i need support eller så skriver du till en SUPPORT (undantag skriv till Feffe). INTE direkt till admins för det blir allt för mycket. Ifall du har någon du vill bli bannad så ska det vara fasta bevis och dem ska antingen upp i ban request eller till en support som sagt. Då kommer denna support föra det vidare ifall han tycker det är relevant.  Från och med nu kommer vi admins bara hänvisa er till en support. Ifall det nu inte finns några supports inne då är det OK. Jag vill även tilläga en sak. Snälla ta inte alla fights så seriöst. Det är bara ett spel och det är bara en RP server. Det roliga ska vara RPt så snälla försök att leva upp till detta. Och detta är absolut inte för att vi inte vill hjälpa er utan detta är 2 anledningar. Den första är att det finns 4 stycken supports som har tagit ca 2 admin ärenden på en vecka medans admins tar nog minst 10 admin ärenden om dagen. Så därför ska supports först kolla på vad ni har och säga sen kommer dem att skicka vidare detta till oss ifall dem tycker det är relevant.
 • teamspeak Hosting by TeamSpeak3.com
 • Member Statistics

  • Total Members
   2,686
  • Most Online
   550

  Newest Member
  korre
  Joined