Sign in to follow this  
Followers 0
Styxi

Police Application Creyy

2 posts in this topic

Name: Erik Scazzocchio
 
In game name: Atm Styxgudn
 
Teamspeak name: Styx
 
Age: 16
 
Country: Sweden / Helsingborg
 
Can you speak english? - Utan problem.

Have you read the Rules and Understand the laws? - Ja 2 gånger 
 
For how long have you been playing - Arma 3? 1-2 år 1100 timmar
 
During this time how much have you been playing on Altis Life servers? - Alla mina 1000 timmar är enbart från altis life.
 
During this time how much have you been playing on our Secretone server? - Jag har spelat en del på secretone för jätte längesedan innan den blev ner lagd och nordicrp kom upp, Sedan spelade jag på secretone igen när den kom upp innan jag slutade spela arma, Vet inte exakt hur länge jag har spelat på secretone men har kört nu 2 dagar sedan jag såg att min vän satt och körde här. 
 
Have you ever been a Cop on another Altis Life server ? If so name the server. - Ja jag har varit polis på Nordicrp jag väldigt mycket erfarenhet som polis har varit polis på en annan server som lagt ner ( kommer inte ihåg namnet), Har dock föredragit rebel förut så har varit allting inom faction. 
 
Your active timeperiod per day (eg: 17-22) - spelar stortsätt 18-23 varje dag. 
 
Why would you like to be a cop on Secretone Altis Life server? (Minimum 100 words) - Jag har alltid föredragit rebell, Har ju som sagt varit polis innan också men jag skulle vilja köra på i den branschen igen. Jag är erfaren inom att vara faction jag vet vad jag håller på annars skulle jag inte välja att ansöka om jobbet. Jag är en ärlig person står alltid för vad jag gör. Jag är ingen person är makt galen som också är bra inom ett sånt här jobb. Jag är duktig på RP samt på att skjuta när det behövs. Jag känner många utav poliserna sedan innan och spelade med dom ett bra tag. Känner dom väl som kan vara till en fördel då man kommer inte till ett helt nytt jobb och då känner man trygghet när man känner vissa av dom. 
 
Tell us a little bit about yourself. Why you would be a valuable player? (Minimum 100 words) - Jag heter Erik 16 år kommer från Helsingborg, Gillar humor, sprider mycket glädje är oftast inte bitter för något, Ingen toxic spelare för den delen heller.  Går i gymnasiet och kombinerar spel och pluggande bra. Festar en del på helgerna men kommer inte påverka mitt jobb något. Slutade med arma för några månader sedan men nu ska jag spela hårt igen och kommer bara så aktiv jag kan d.v.s minst 4-6 timmar om dagen. Har hobby också Fotboll och innebandy fast de är mest på skoj inte speciellt tryhard, Kommer inte gå ut över mitt jobb. När jag gör mitt jobb så gör jag de seriöst och bra. Mvh Erik 
 
EDIT: Jag gjorde nytt konto då jag inte kom in på mitt andra har ett annat konto sen innan jag spelat också
Edited by Styxi

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have chosen to Deny your application. Do you have any questions please contact alle0100 or M.Eklöf on TS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0